Tilbage til forsiden

Sognegården

Melbyvej 101, 3370 Melby

Sognegården benyttes til rigtigt mange af de aktiviteter som Menighedsrådet og Aktivitetsudvalget løbende gennemfører (se mere om aktiviteterne her).

Desuden kan Sognegården gratis stilles til rådighed for andre åbne arrangementer med et folkekirkeligt indhold.

Derudover udlejes Sognegården til private arrangementer.

Ønsker du/I at leje Sognegården i 2013 - 2014  så skal henvendelse ske til kordegnen tlf. nr. 47 98 75 80. Kirkekontoret har åben tirsdag - fredag mellem kl. 10.30  og  13.30

Vi gør opmærksom på at udlejning i weekends for perioden fra 1. juni 2013 til 30. september 2014 kun sker fredag - lørdag, idet Sognegården benyttes til gudstjenester søn- og helligdage i denne periode, fordi Melby Kirke restaureres m.h.t. kalkmalerier, historisk inventar, nyt varmeanlæg mm.
Lejere skal i perioden sørge for at lokalerne er tømt og ryddet op lørdag aften.

Melby Sognegård

l#S Melby Sogn • Tollerupvej 6 • 3370 Melby